Recenze - Samsung Galaxy Young

8. prosince 2014 v 12:48 | Kia |  Recenze

Krásné odpoledne!
Chtěla bych Vás přivítat u mé první recenze. A na co? Na dotykový mobilní telefon Samsung Galaxy Young. Tento mobil jsem dostala jako předvánoční dárek a ráda bych ho zhodnotila.


Obecné informace
- Platforma: Google Android
- Operační pamět: 512 MB
- Velikost úložiště: 4 GB
- Paměťová karta: Micro SDHC
- Funkce: Wifi, 3G, BlueTooth, GPS, Kalendář/Budík, Hudební přehrávač
- Fotoaparát: 3 Mpx
- Hmotnost: 112 g
- Obsah balení: mobilní telefon, baterie, návod, nabíječka, USB

Klady
+ Cena
+ Grafika
+ Dostačující foťák
+ Design
+ Najdete k němu velký výběr krytů a příslušenství
+ Funkce

Zápory
- Nehodí se pro lidi s velkými prsty díky menšímu displeji
- V popisech se píše, že má tento telefon paměť 4 GB, ale ve skutečnosti má 1,5 GB
- Není to telefon na hry, nesmíte ho přehlcovat, jinak se začne sekat
- K telefonu nebyli sluchátka

Celkové hodnocení
Osobně mohu říct, že mě tento mobil zatím naprosto vyhovuje. Nemám ráda hodně velké telefony, takže tento je mi svou velikostí naprosto dostačující. Také nepotřebuji mít na mobilu miliony her, stačí mi tam těch pět, které tam mám, takže mi vada sekatelnosti při větším počtu nainstalovaných aplikací nevadí. S fotoaparátem jsem také spokojena, pro mě to nebylo hlavní, fotoaparát mám digitální. Chtěla jsem hlavně mobil s přístupem na internet a paměť na písničky. S mobilem jsem spokojená.


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Luci Luci | E-mail | Web | 9. prosince 2014 v 10:41 | Reagovat

na samsungy jsem slyšela zatím jen samou chválu a tenhle je podle popisu taky dobrý :) já mám htc a jsem spokojená :D

2 Clawynka♥ Clawynka♥ | E-mail | Web | 9. prosince 2014 v 11:32 | Reagovat

Já bych chtěla samsung galaxy s 2 nebo 3. Já mám zase velké displeje ráda. ;-) Super recenze. Škoda, že nemáš více mobilů, potřebovala bych těch recenzí více. :D

3 zaninkaa zaninkaa | Web | 10. prosince 2014 v 19:15 | Reagovat

Beru tě do affs:)

4 WaterLily WaterLily | E-mail | Web | 10. prosince 2014 v 19:20 | Reagovat

Tenhle jsem si taky chtěla koupit ale nakonec jsem se rozhodla pro Samsung Galaxy Fame :) A zatím jsem spokojená, ale je pravda že celkově tyhle telefony nemůžeš zahlcovat hrama apod. protože se pak strašně sekají ://

5 Unicorns Unicorns | 10. prosince 2014 v 19:55 | Reagovat

Zdravím / Dobrý den, jako třída by jsme tě chtěli požádat zda by jsi nedala hlas pro naši úžasnou spolužačku, která pro nás udělá všechno, tímto jí to chceme oplatit. Moc tento "blogový" svět neznáme, takže se omlouváme, jestli moc rušíme. Kamarádka je pod přezdívkou Andie, děkujeme za tvůj čas.
http://blog-teenchoiceawards.blog.cz/1412/hlasovanie-2-najlepsi-grafik-cesky

6 Bou Bou | Web | 11. prosince 2014 v 5:52 | Reagovat

mám úplně stejný mobil, jsem s ním celkem spokojená, ale trošku mě štve, že foťák neumí zaostřovat:D

7 Orida Orida | Web | 11. prosince 2014 v 16:02 | Reagovat

Pekná recenzia, pekná. Mne by ale asi tá pamäť chýbala... no a ešte nemám rada dotykové telefóny :D

8 Chloé Chloé | Web | 13. prosince 2014 v 14:06 | Reagovat

Pekne urobená recenzia :) Ja mám tiež Samsung a to 5s mini a celkovo Samsungy sú dosť dobré :)

9 Flor Flor | Web | 14. prosince 2014 v 17:30 | Reagovat

Skvěle napsaná recenze. Já mám od července dotykový LG a nemůžu si stěžovat. :33

10 Andy monster Andy monster | Web | 30. července 2015 v 0:40 | Reagovat

Ja mám zase Asus Zenfone 5 a ten mi príde ako obor. :D

11 Paja Paja | 4. března 2016 v 9:58 | Reagovat

Už se těšíte na smartphone Samsung Galaxy A9? Více se dozvíte zde:

http://www.smartphony.cz/samsung-jiz-brzy-predstavi-model-galaxy-a9-pro/

12 Riámo Riámo | 9. února 2017 v 11:09 | Reagovat

Ahojky, sháníte obaly na mobily Samsung? Možná najdete ten pravý zde:

https://www.azpouzdra.cz/samsung/

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama