Recenze - Baby Lips

11. ledna 2015 v 13:57 | Kia |  Recenze
Dnes bych ráda recenzovala o jistě mnohým z vás známém balzámu na rty Baby lips. V zahraničí byl opravdu velkým hitem a všichni se těšili, až se dostane k nám.

Informace
Vyrobeno: Francie
Hydratace: až 8 hodin
Používání: Každodenní
Cena: cca 80 ,-


Osobně jsem také chtěla tento produkt vyzkoušet. Byla jsem na něj opravdu zvědavá, všichni si ho vychvalovali a chtěla jsem zjistit, zda oprávněně. Proto jsem se rozhodla ho koupit. Zvolila jsem druh Pink Punch. A musím říct, že mě nezklamal. Skvěle hydratuje a na zimní období ho člověk opravdu využije. Vždy jsem měla problémy s popraskanými a málo hydratovanými rty a tak po čtyřech týdnech mi tento produkt opravdu pomohl. Vřele doporučuji.





Znáte tento produkt? Jste s ním spokojeni?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Clawdia a Honey Clawdia a Honey | Web | 11. ledna 2015 v 14:26 | Reagovat

Tento balzám jsme ještě neměli :)
Vypadá opravdu dobře a jak píšeš tak i je :)) Někdy ho určitě vyzkoušíme :)

2 zaninkaa zaninkaa | Web | 11. ledna 2015 v 14:52 | Reagovat

já mám modrý, ten tedy nebarví, ale také ho mohu doporučit, i když za tu cenu bych si ho nekoupila. Dostala jsem ho k narozeninám:))

3 Cleopatra I cleodenile-monsterhigh Cleopatra I cleodenile-monsterhigh | Web | 11. ledna 2015 v 18:03 | Reagovat

Mám doma dva - Mint Fresh a Intense Care. Také jsi je nemohu vynachválit. :3

4 Flor Flor | Web | 11. ledna 2015 v 18:09 | Reagovat

Já mám čtyři. :33

5 Katelin Katelin | E-mail | Web | 11. ledna 2015 v 20:44 | Reagovat

Také ho používám - přesně tuhle barvu - a nějak jsem čekala víc. Znám i lepší :)

6 Ronnie Sparks Ronnie Sparks | E-mail | Web | 12. ledna 2015 v 9:53 | Reagovat

Mám doma tři, ale tento nemám. Mám nejraději zelený fresh mint :-)

7 Lotte Lotte | Web | 12. ledna 2015 v 17:36 | Reagovat

To vypada zajimave, fajn recenze :)

8 gabrilei gabrilei | Web | 12. ledna 2015 v 18:42 | Reagovat

poukud bys chtěla tvořím vzhledy na blog tak když tak koukni doufám že neotravuji jinak super článek

9 J. J. | Web | 12. ledna 2015 v 19:39 | Reagovat

Mám ten žlutej - stál mě ale asi 50, tak nevím, jestli to nebyl nějakej fejk, nicméně...já balzámy moc nepoužívám, takže nemůžu soudit. Jinak mi ale docela vyhovuje, když se zrovna rozhodnu, že mě mít něco mastnýho na puse nevytáčí k nepříčetnosti.:D

10 ♥ W-violet ♥ ♥ W-violet ♥ | 12. ledna 2015 v 19:52 | Reagovat

Všude o něm čtu a ráda bych si ho pořídila,mám neustále popraskané rty,tak snad si na něj co nejdříve našetřím,jsem moc zvědavá :3

11 Kia Kia | Web | 12. ledna 2015 v 20:31 | Reagovat

[9]: Mohl být ve slevě :)

12 J. J. | Web | 12. ledna 2015 v 21:10 | Reagovat

[11]: Ano, pravda, teď si vzpomínám, že byl. Jinak bych si ho nekoupila...Češi a slevy, že.

13 *Vanilla *Vanilla | Web | 13. ledna 2015 v 3:46 | Reagovat

mám ho ráda a mám ten stejný :)

14 Blondie Blondie | Web | 17. ledna 2015 v 11:31 | Reagovat

Mě tahle mánie nějak minula :D Raději bych chtěla EOS :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama